Siritex urval av

Handdukar & badlakan

Siritex har sedan 1988 levererat handdukar och textilier till våra kunder. Alla våra handdukar och badlakan är tillverkade i 100% bomullsfrotté, sköna och mjuka med en utmärkt uppsugningsförmåga som klarar tvätt efter tvätt. Självklart är alla handdukar och badlakan miljömärkta med Öko-tex. Köp direkt från vårt lager i Sverige med omgående leverans! Om du ska köpa till företag eller ett större antal så lämnar vi gärna en offert. Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss för en offert

Vi lagerhåller 4 olika storlekar i olika färger

Vårs sköna handdukar och badlakan lagerhålls för omgående leverans och finns färger enligt färgpaletten bredvid och i följande storlekar:

Gästhandduk 30 x 50 cm
Handduk 50 x70 cm
Duschbadlakan 70 x 140 cm
Badlakan 100 x 150 cm

Ange vilka handdukar/badlakan, antal och storlekar du är intresserade av, så skickar vi en offert omgående. Vill du ha andra storlekar eller kvalitéer? Inga problem, vi kan ta fram andra alternativ och vi kan också ombesörja brodyr.

Alla handdukar importerar vi direkt från Turkiet utan mellanhänder, det gör att vi kan erbjuda dig som kund ett konkurrenskraftigt pris. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med just dina önskemål.

Kontakta oss för prisuppgifter